Testimonials bedrijfsvrienden

Veel bedrijven zijn vriend van Ziekenhuis Gelderse Vallei. Zij dragen bij aan de realisatie van talloze projecten voor comfortabele zorg in het ziekenhuis en tonen daarmee hun maatschappelijke betrokkenheid. Ze krijgen daar een netwerk vol toegewijde organisaties voor terug.

MI Consultacy

 

 

 

 

"Ziekenhuis Gelderse Vallei is al jarenlang een goede klant van ons. Wij gaan als bedrijf graag een partnerschap aan. Dat betekent dat wij meer willen zijn dan alleen softwareleverancier. Wij zien met hoeveel overgave Ziekenhuis Gelderse vallei zich inzet voor de gezondheid van haar patiënten en willen hier graag ons steentje aan bijdragen.

De verschillende projecten die Stichting Vrienden voor het ziekenhuis realiseert maken echt verschil voor patiënten. De projecten zijn concreet en het is duidelijk waarvoor het gedoneerde geld gebruikt wordt. Het is voor ons al bedrijf een eer om vriend te mogen zijn van deze stichting en wij vinden het belangrijk om iets te kunnen betekenen voor mensen die ziek zijn."

 

Hans Kuin

Kuin Vastgoed BV werkt al een aantal jaren voor het ziekenhuis. Zo was het bedrijf betrokken bij de uitbreiding van de parkeergarage het Spreekurencentrum in Barneveld.

"Het is fantastisch om te zien dat met het geld zoveel extra’s kan worden gedaan. Het verblijf voor patiënten wordt hierdoor net een stukje aangenamer. Er gebeurt hier veel meer dan je in eerste instantie verwacht. Heel verrassend. Wij vinden het prettig om via de Stichting Vrienden verbonden te zijn met de bijzondere projecten en het prachtige werk in het ziekenhuis.  Door de speciaal georganiseerde ontmoetingsmiddagen raak je nauwer betrokken bij de verschillende disciplines die werkzaam zijn binnen het ziekenhuis. Bovendien ontmoet je veel mensen die je normaal binnen je vakgebied niet tegenkomt en dit is op zich al een verrijking."

 

Voor € 250 per jaar steunt u als bedrijfsvriend het belangrijke werk van de Stichting Vrienden. Bouw mee aan comfortabele zorg voor patiënten in uw regio. Ziek zijn is vaak al moeilijk genoeg.

 

Ferry Gerritsen

"De Stichting Vrienden Ziekenhuis Gelderse Vallei is regionaal zo'n mooi doel, dat ik eigenlijk vind dat je als bedrijf een steentje moet bijdragen. Het werk van de Stichting Vrienden voegt echt iets toe. Bij EF2 hebben we een jong en gezond team creatievelingen en dat hopen we lang zo te houden. Toch is het ook goed om er eens bij stil te staan dat gezondheid geen vanzelfsprekendheid is."


BEDRIJFSVRIEND WORDEN?

Laat uw gegevens achter. Ook als u meer wilt weten over de mogelijkheden.

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Eventuele opmerkingen:

 


DIRECT STORTEN

U kunt ook direct uw (eenmalige) gift storten op rekeningnummer NL05INGB0679492690
t.n.v. St. Vrienden Ziekenhuis Gelderse Vallei te Ede.

Namens alle patiënten, hartelijk dank voor uw steun.