Sonja's ervaring

Geruime tijd kreeg Sonja chemobehandeling vanwege borstkanker. Medio december 2013 kreeg ze een folder van de Stichting Vrienden Gelderse Vallei. Hierin staat dat patiënten met kanker eenmalig een keuze mogen maken uit verschillende behandelingen. Sonja koos voor een gezichtsbehandeling met een nek- en schoudermassage.

Op 7 januari 2014 was het zover en maakte ik kennis met schoonheidsspecialiste Rianne van Nuland. Ik was de eerste patiënt die zij in de nieuwe vleugel oncologie mocht behandelen.

Ik merkte al snel dat Rianne haar vak met veel passie en liefde uitoefent. Ook is haar inleving en medeleven groot. Als kankerpatiënt is het fijn dat anderen een luisterend oor zijn. Hoewel zij nooit voelen wat jij als kankerpatiënt voelt, maar dat terzijde... Wat heb ik hiervan genoten zeg! Even je ellende vergeten en je heerlijk laten verwennen. Zonder dat ik er erg in had, was de tijd voorbij. Mijn gezicht voelde weer soepel aan, want door al die chemo's krijgt je huid een aardige klap." Naast de gezichtsbehandeling kreeg ik ook advies over de verzorging thuis.

Ik vind het een mooi gebaar van de Stichting Vrienden en ik vind dat Rianne een goede aanwinst is voor dit project. Ik wil de Stichting en Rianne bedanken voor deze gift en behandeling.

Sonja Leclerq de Courcelles


VRIEND WORDEN?

Laat uw gegevens achter. Ook als u meer wilt weten over de mogelijkheden.

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Eventuele opmerkingen:

 


DIRECT STORTEN

U kunt ook direct uw (eenmalige) gift storten op rekeningnummer NL05INGB0679492690
t.n.v. St. Vrienden Ziekenhuis Gelderse Vallei te Ede.

Namens alle patiënten, hartelijk dank voor uw steun.